Bøger

‘Perker-Paradis’ ANMELDT AF CAND.MAG., FORFATTER OG PSYKOTERAPEUT MONA HAWTHORN ANDERSEN tryk på teksten her for at læse hele anmeldsen. 

Mona skriver bl.a.: “Da jeg læste romanen, kunne jeg ikke lægge den fra mig, fordi den er meget medrivende og …”

“Romanen giver et indblik i et brutalt udsnit af en ung mands liv og de mange kampe, der udspiller sig både internt og eksternt i hans liv.”

“… men jeg er personligt glad for at have haft den oplevelse at læse romanen og på den måde komme helt ind under huden på hovedpersonens tanker og følelser – “Perker-Paradis” gik i hvert fald ind under huden på mig.”

På Saxo skriver Peter J: “Spændende bog hele vejen igennem”

Kurt A. S., Facebook: “Den bog er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale den.”

En læser har sendt den her besked: “Sikke dog en herlig spændende anderledes læseoplevelse, super fedt!!!”

Ønsker du at købe en bog, så klik på KØB

Om bogen:

“Jeg og min mor fejrer min 21-års fødselsdag ude. I restauranten møder vi en midaldrende mand, der ender med at smadre vores liv.

Jeg forlader København, og i Istanbul møder jeg den succesrige Yasmin fra New York og bliver tiltrukket af hende. Kan jeg tilgive mig selv, og vil jeg være i stand til at forsone mig med mine synder og leve et normalt liv? Tør jeg betro mig til Yasmin? Og hvad vil Yasmin med mig? …”

RoserIHavet_MEMOPublishiing

Køb “Roser i havet” som paperback klik her Saxo og diverse boghandlere. Fås også som e-bog.

Beskrivelse: En mand sidder i et fly. Han har fået nok af et ellers trygt og godt liv med sin hustru Sanne og deres lejlighedsvise forsøg på seksuelt eksperimenterende udskejelser. For at dulme den indre uro flygter han uovervejet fra sine vante omgivelser og håber at det ukendte vil forløse ham og hans uafklarede identitet. Hans møde med en rig og varmblodig mand bliver grænseoverskridende og skæbnesvangert.

Anmeldelser på Saxo

“Sansemættet, sprogligt sprudlende sommerkrimi. Jeg læste den i ét hug og var underholdt fra først til sidst.” NP

“Læst som ebog. Glimrende. Følte mig underholdt.” LF

“Virkeligt spændende handling med meget overraskende slutning. Slugte bogen i ét hug. Følte mig rigtigt godt underholdt.” DLL