Bøger

RoserIHavet_MEMOPublishiing

Roser i havet – en fortælling” af Mehmet Özcelik.

Køb bogen som paperback klik her Saxo. Fås også som e-bog.

Beskrivelse: En mand sidder i et fly. Han har fået nok af et ellers trygt og godt liv med sin hustru Sanne og deres lejlighedsvise forsøg på seksuelt eksperimenterende udskejelser. For at dulme den indre uro flygter han uovervejet fra sine vante omgivelser og håber at det ukendte vil forløse ham og hans uafklarede identitet. Hans møde med en rig og varmblodig mand bliver grænseoverskridende og skæbnesvangert.

Sådan begynder M. Özceliks erotiske fortælling, som fastholder læseren i spænding. Hvad vil udgangen blive på det, der starter som en mands identitetskrise, men som langsomt opruller en nervepirrende udvikling og ender i et tragisk skæbneridt?

 

Elsker_Venus_saxo_MEMOPublishiing

Elsker Venus”  En krimi af Mehmet Özcelik Køb – Saxo – Epub

Et mord finder sted. Retsmediciner Jens får fat på drabschef Gabriel Kirk, der har voldsomme tømmermænd fra nattens fest. Og et maltrakteret lig er det sidste, han ønsker at se, som han har det!

Det bestialske mord ripper op i Gabriel Kirks fortid. En fortid han aldrig rigtig har sluppet. Og ikke nok med det: Sporene efter mordet begynder at pege på Gabriel selv som gerningsmanden.

Gabriel jager efter at bevise sin uskyld, og til sidst må han flygte. Hvem af sine venner kan han stole på? En uforløst fortid trevles op …