Bøger

Elsker_Venus_cover
Køb – Saxo

 

Elsker Venus”  En krimi af Mehmet Özcelik

Et mord finder sted. Retsmediciner Jens får fat på drabschef Gabriel Kirk,
der har voldsomme tømmermænd fra nattens fest. Og et maltrakteret lig
er det sidste, han ønsker at se, som han har det!

Det bestialske mord ripper op i Gabriel Kirks fortid. En fortid han
aldrig rigtig
har sluppet. Og ikke nok med det: Sporene efter mordet begynder at pege
på Gabriel selv som gerningsmanden.

Gabriel jager efter at bevise sin uskyld, og til sidst må han flygte. Hvem af
sine venner kan han stole på?

En uforløst fortid trevles op …

 

Risskov-Firenze3

Risskov-Firenze – en fortælling” af Mehmet Özceli KØB (Saxo) BUY (ITunes/IBook)

Risskov-Firenze er en lille fortælling om Adam og Birgit. Da Adams fortiede fortid atter viser sit ansigt, slår det skår i deres forhold. En morgen forsvinder Adam ud af Birgits liv.

Birgit tager imod Docent Koldborgs tilbud om at tage til Firenze, hvor hun kan arbejde videre på sin Ph.d. afhandling. Birgit er dog nervøs for, at Docent Koldborg er forelsket i hende, men eftersom Adam er forsvundet, føler Birgit, at en tur til Firenze kan få hende på andre tanker, så hun kan koncentrere sig om sin afhandling.

Kan Birgit og Docent Koldborg modstå hinandens og Firenze’s fristelser? Får Adam styr på sin fortrængte fortid og forsoner sig med den? Vil Adam og Birgit finde sammen igen?

cover-forside-

Roser i havet – en fortælling” af Mehmet Özcelik KØB (Saxo) BUY (ITunes/IBook)

En mand sidder i et fly. Han har fået nok af et ellers trygt og godt liv med sin hustru Sanne og deres lejlighedsvise forsøg på seksuelt eksperimenterende udskejelser. I et forsøg på at dulme den indre uro flygter han uovervejet fra sine vante omgivelser og håber at det ukendte vil forløse ham og hans uafklarede identitet. Hans møde med en rig og varmblodig mand bliver grænseoverskridende og skæbnesvangert.

Sådan starter M. Özceliks erotiske fortælling, som fastholder læseren i spænding indtil sidste punktum. Hvad vil udgangen blive på det, der starter som en mands identitetskrise, men som langsomt opruller en nervepirrende udvikling og ender i et tragisk skæbneridt?